Old School Lifestyle er en samling af en række niche kulturer, som bl. a. omhandler Rockabilly, Country, Rock n Roll, Amerikaner biler, Tattoo, Vintage Marked, motorcykler og meget mere.

Som besøgende træder man direkte ind i et Feel Good miljø sammen med tusindvis af andre cool mennesker.

Old School Lifestyle

Eventet breder sig på mere en 20.000 kvm! Hvor alt emmer af Old School Lifestyle og alt hvad der hører med. Kom og oplev de smukke Pinup Chicks, Vintage markedet, Old School Tattoo boderne, Live musikken, bilerne og custom cyklerne.
Fredag og Lørdag vil selvfølgelig være fyldt med de rå og hede toner fra Rockabilly, Country, Rock’n’Roll musikken, der sammen med de smukke Pinup Chicks er med til at sætte stemningen for en fantastisk begivenhed.
Besøg det fede Vintage marked med 40’er, 50’er og 60’er tøj for enhver Rockabilly Diva eller nyd synet, lyden og lugten af de unikke custom biler og cykler, der uden tvivl kommer til at brænde gummi af!
Træd direkte ind i en række subkulturer, der tilsammen udgør det vi kalder Old School Lifestyle, hvor selve livsstilen vil være 100% i fokus.

Det praktiske

Datoer: 11. + 12. september
Sted: Ny Kronborgvej 2- Hal 21, 3000 Helsingør

Retro og Vintage

Besøg vores stadeholdere, der sælger alt fra vintage jakker til topnøglesæt. Gå på opdagelse i en unik kultur og tidslomme, hvor du har mulighed for at finde ting, du ikke ser andre steder!

Tattoo

Vi har inviteret nogle af de bedste tatovører fra hele norden, som kan lave tatoveringer som i de gode gamle dage.
Kom rundt og hils på tatovørerne og stil dine spørgsmål, måske du skal derfra med en ny Traditional Tattoo.

Musikken er ligetil: Rockabilly – Country – Rock n Roll

Den populære amerikanske musikgenre fra 50’erne bliver et gennemgående tema hele weekenden. Der vil være live musik udvalgte steder både fredag og lørdag og det hele slutter med en kæmpe koncert til festen lørdag aften.
Der vil blive budt op til dans, fed stemning og godt humør.

Custom og Amerikaner biler & cykler

Begge dage vil der være custom, muskel og amerikanerbiler for enhver smag. Måske du er heldig at få en tur i en af de populære biler.