Old School Lifestyle Præsenterer - LIVE d. 24. & 25. april

Artister i 2019

J.TEX AND THE VOLUNTEERS

Live til Old School Lifestyle

Bandet består af Jens Einer Sørensen (J.Tex) and The ‘Volunteers’.  J.Tex blev født i Detroit, Michigan, men voksede op i Danmark, og han vendte tilbage til USA i en alder af 20 år og kom så tilbage til København, hvor han nu bor. Der er tolv sange på dette excentriske, men fremragende album, hvoraf syv er J. Tex originaler, hvoraf den ene er en instrumental, og de resterende fem er ‘covers’ af en traditionel instrumental plus sange af Steve Earle, Lowell George, Danny Dil / Mel Tillis og en anden af Johnny Cash.

Johnny Horsepower

Rockabilly – Country – Western – Folk – Rock’n’Roll – 50’s music

Live til Old School Lifestyle

Johnny Horsepower (Cash Cover With Attitude)

Johnny Horsepower er en sand dedikation til den oprindelige lyd af Johnny Cash & Tennessee Two. Disse velklædte herrer er kendt for deres intense levende udseende og showmanship.

Udførelsen sammen med lyden af 50’erne bringer det unge oprør Johnny Cash tilbage til “livet” så at sige. Siden deres første liveshow i 2010 har Johnny Horsepower 4 albums og spillet omkring 500 shows over hele Europa.

Materialet er hovedsagelig sange fra “Golden Age” af Johnny Cash (1955-1972).

Johnny Horsepower er det eneste cover af Johnny Cash & The Tennessee Two i Europa, der lejlighedsvis spiller shows med WS Holland – den oprindelige trommeslager af Johnny Cash & The Tennessee Three (1960-2000).

Johnny Horsepower “Walk The Line” som intet andet Johnny Cash Tribute-band i Europa.

THE RAMBLIN BANDITS

Live til Old School Lifestyle

Direkte fra det kolde Danmark, hot og rå rockabilly trio Ramblin Bandits blev dannet i begyndelsen af 2016. Rambling Bandits spiller hårdt ramt, baller ud, ingen bullshit, rå og hurtig rockabilly med en lyd inspireret af rødderne af rock’n’roll krydret med attitude og dedikation og fremført til dagens moderne lyde. Trioen optagede deres første demo i starten af 2016 og er klar til at skyde op publikum hele tiden. Så hold øje med disse 3 vildkatte og tjek Ramblin Bandits ud i en lade i nærheden af dig…

From a Hermit’s Heart

Live til Old School Lifestyle

Bandet From a Hermit’s Heart optræder med selvskrevne sange af inspirationskilder i stil med Johnny Cash, Hank Williams og Bob Dylan.
Ud fra en old-time tilgang til sangskrivning er lydbilledet nytænkt med implementeringen af blandt andet trompet.
Med god erfaring fra både festivals og større scener på især Fyn, er From a Hermit’s Heart blevet gode til at levere et underholdende og solidt show uafhængigt af omstændighederne. Musikken gør indtryk på folks følelsesspektrum, lige fra det sørgelige, til det sjove.
Vigtigst af alt har bandet en særlig god energi på scenen, hvor der leveres sange, som sidder fast i publikum bagefter. Det er set som et af bandets stærkeste sider.

Mike Colin Andersen

Live til Old School Lifestyle

For første gang nogensinde, en fantastisk remake af rock legedens allersidste koncert i 1977, kan du opleve det største Elvis show sunget live af intet mindre end Europas fineste Elvis imitator, Mike Colin Andersen.

“Elvis In Concert 1977” er absolut en nyhed som indtil nu aldrig har været udført! Mike var den allerførste Elvis imitator på dansk TV i “Kim Schumachers corner” og blev hurtigt kendt fra TV-programmer, spillefilm, ugeblade og aviser.

Mike har derudover vundet titlen “The Voice Of Elvis” 2018 og i 2019 var han i Caribien. Showet blev en kæmpe succes! efter sin optræden fik Mike overrakt en pris af Caribiens ambassadør, som ”The Greatest Elvis Impersonator of the Caribbean” og kom på national tv og skulle synge og interviews.

Mike har vundet utallige talent konkurrencer og har bl.a. optrådt for den danske kongefamilie, amerikanske filmstjerner, Singapores præsident, den amerikanske ambassadør og har fået sendt sit Elvis show live via satellit til intet mindre end 16 lande over hele kloden.

Mike har også været på tourné i udlandet med Mr. Shaun Nielsen og hans kone Brenda. Shaun var en af Elvis Presleys bedste venner og kor sanger og var sammen med Elvis på tourné til det sidste i 1977. Shaun har udtalt, ”at optræde med Mike var næsten som at stå sammen med Elvis på scenen og at Mikes stemme er uhyggelig tæt på ”The King”. Det bragte tårer og minder frem når jeg hørte Mike synge, Unchained Melody”.

Mike har også sunget med ”The Stamps” som var en af Elvis Presleys ynglings gospelkor som han brugte meget.