Old School Lifestyle Præsenterer - LIVE d. 11. & 12. september

Artister i 2020

GRUMPYNATORS

Hård rock – Metal – Autentisk Rockabilly.

Live til Old School Lifestyle

I 2015 udgav Grumpynators deres debutalbum Wonderland, som var den helt ægte motorbilly lyd! Det var derfor ikke nogen overraskelse, at albummet fik en fremragende modtagelse fra både anmeldere og fans. 

Musikken er medrivende, og lyden er en blanding af Volbeat, Motörhead, og Ramones – Så i får svært ved at sidde stille til denne koncert! 

Det Københavnske band er kendte for, at levere høj energi på scenen. Du kan forvente dig, at Grumpynators levere en rå og upoleret optræden – Med fuld fart på! 

Tidligere har Grumpynators været support, for store danske bands som Volbeat og Magtens Korridorer.

Bandet levere en autentisk rockabilly lyd, blandet med hård rock og metal. Det bliver en koncert med gang i, og stemningen og dansefødderne vil helt sikkert få et løft.

Johnny Horsepower

Rockabilly – Country – Western – Folk – Rock’n’Roll – 50’s music

Live til Old School Lifestyle

Johnny Horsepower har ry for at være ‘Cash Cover With Attitude’ en flot titel, som de på alle måder lever op til.

Johnny Horsepower er en sand dedikation til den oprindelige lyd af Johnny Cash & Tennessee Two. Disse velklædte herrer er kendt for deres intense levende udseende og showmanship.

Udførelsen sammen med lyden af 50’erne bringer det unge oprør Johnny Cash tilbage til “livet” så at sige. Siden deres første liveshow i 2010 har Johnny Horsepower 4 albums og spillet omkring 500 shows over hele Europa.

Materialet er hovedsagelig sange fra “Golden Age” af Johnny Cash (1955-1972).

Johnny Horsepower er det eneste cover af Johnny Cash & The Tennessee Two i Europa, der lejlighedsvis spiller shows med WS Holland – den oprindelige trommeslager af Johnny Cash & The Tennessee Three (1960-2000).

Johnny Horsepower “Walk The Line” som intet andet Johnny Cash Tribute-band i Europa.

Wild Wax Five

Swing – Western Swing – Rock’n’Roll

Live til Old School Lifestyle

Wild Wax Five er nok det eneste band af sin slags i Danmark.

Bandet spiller desperat Swing, Western Swing og Rock’n’Roll fra en svunden tid. Vi snakker slut 40’erne og start 50’erne. Ikke så mange af de store berømte hits, men i højere grad de mindre kendte uslebne perler fra både store og små artister.

Grundstammen, Wild Wax Combo, har spillet Ultra Rare Garage Rockabilly i mere end 25 år, og har spillet både i Danmark og det store udland tyndt utallige gange. Bandet er kendt for deres eksplosive energi, swingende beat og visuelle udtryk. I denne udgave bliver de krydret med Trond Clements, saxofon og Frank Rothstein, piano. Trond og Frank har i et par år haft deres egen lille duo kaldet Rothstein/Clements Roots’n’Rumble. Begge både hver især og sammen.

Så Ladies and Gentlemen: Et nyt band er opstået: Wild Wax Five!

Pas på derude! Det bliver vildt! Det bliver højt! Det bliver smart! Det bliver live! Det er Wild Wax Five!

Hola Ghost

Rock – Psychobilly – Flamencore – Punk

Live til Old School Lifestyle

Det københavnske band er specielt kendt for deres Soundtrack Cannibal Flesh Riot! til kortfilmen af samme navn. Dette soundtrack var også det, der i sin tid førte bandet sammen tilbage i 2005. 

Det danske psychobilly og surf band levere gennemførte liveoptrædener og en fed stemning! 

Hola Pete, Jeppe B, & Ghost 707 som medlemmerne hedder iklæder sig gerne Sombreros, Mariachi jakker, patronbælter eller påmalede mexicanske dødsmasker til deres koncerter. 

Du vil derfor kunne opleve en upoleret koncert, med mennesker som lever sig ind i musikken. Deres vilde musik, de store talenter, og den fede live performance gør også, at Hola Ghost er efterspurgte og turnere i hele Europa samt USA.

Juke joint Jumpers

Rockabilly – Country – Rythm & Blues

Live til Old School Lifestyle

Juke Joint Jumpers har de seneste år begejstret publikum med deres energiske live optrædener ved en lang række koncerter på både spillesteder og til fester i Københavnsområdet.

De serverer klassisk Rockabilly, som den blev lavet af Elvis, Johnny Cash, Johnny Burnette, Johnny Horton og mange flere. Den musikalske cocktail er desuden spicet op med et skvæt country – toppet af med et drys Rythm & Blues.

Ved mikrofonen står Rune Jacob Ahn med sin heftige vokal og energiske optræden som bringer mindelser om Elvis og Little Richard.

Resten af holdet består af Paolo Molinari på slagbas, Peter Stryg på trommer og Lars O’Nielsen på elguitar.

Simon Raun

Simpel – dynamisk – upoleret – elektrisk bluesy one-man Rock’N’Roll

Live til Old School Lifestyle

Med vokal, guitar, stompbox og tamburinbræt pumper Simon Raun sig igennem en herlig blanding af egne numre og covers af bl.a. Slim Harpo, Howlin’Wolf, Bo Didley, Stooges, Stones, Sonny Boy Williamson, Eddie Cochran m.fl.

Vi tvivler stærkt på, at I finder andre i dagens Danmark som lyder sådan. Hans debut EP ude på svenske Heptown Records.

Tjek Simon ud her:

Video fra øveren (eget nummer)

Teaser for EP (Heptown Records)

Live (eget nummer)

Live (howlin’ wolf)

Billybobbers

Rockabilly – 50’erne – Rock’N’Roll –

Live til Old School Lifestyle

Billybobbers gør det muligt at genopleve den uforglemmelige tid og spiller rock’n’roll, som den blev spillet i rockens barndom i 50’erne. Sange af Elvis Presley, Carl Perkins, Johnny Cash, Roy Orbison, Little Richard, Chuck Berry og Buddy Holly, bliver serveret i et autentisk og nærværende sceneshow, der virkelig sender publikum på en rejse tilbage til rockens rødder!

Live er bandet en særdeles opløftende oplevelse i kraft af en engageret og energisk sceneoptræden. Det er simpelthen svært at bevare fødderne i ro, når Billybobbers trykker den af med en lang række af de gode gamle 50’er hits. Der er imidlertid også rig lejlighed til et herligt genhør med mange af de gamle sange og melodier, der måske er blevet glemt i tidens løb, men som i høj grad har været medvirkende til at gøre rocken til det den er i dag. Billybobbers blander alt dette med egne kompositioner.

Så er du til fed rock’n’roll og ægte rockabilly er det bare om at kridte danseskoene og komme ud af huset, når Bobberne tager dig med på en musikalsk rejse tilbage til svundne tider. Well, it’s One for the money, Two for the show, Three to get ready, now go, cat,

Tjek Billybobbers ud her:

Billybobbers live på scenen

Billybobbers med eget nummer i radioen