Cars & Bikes

Vi samler de FEDESTE cars & bikes, inden for Old School miljøet. Vores udstilling indeholder noget, for enhver smag. Nogle af Nordens fedeste custom cars & bikes, bliver samlet i værftshallerne under Old School Lifestyle.

Vil du udstille din bike or car?

Vi udstiller både for private, og bil samlere. Har du en fed bil eller bike, som du gerne vil udstille og som du mener matcher Old School Lifestyle? Så send en mail med billeder til: [email protected]

Kæmpe udstilling uden- og indendørs

Der vil både være samlere, private, og garvede udstillere når Værftsområdet i Helsingør, bliver omdannet til et KÆMPE udstillingsområde. Både inden- og udendørs bliver der fyldt op, med lækre biler og fede bikes.

Hvad kan du forvente?

Du vil kunne opleve, nogle af de vildeste og mest unikke biler og bikes samlet på et sted. Vi har ambassadører i hele Norden, som bruger lang tid på, at udvælge de HELT RIGTIGE biler og bikes til vores udstilling.

Ligemeget om man er til veteran-, classic, eller customcars vil denne udstilling være en fed oplevelse. Vi udstiller både US- og EU Cars & bikes, for private og samlere.

både US & EU biler

Custom “Pedal” Bikes

Hele weekenden står også i cyklernes tegn! Kom og oplev de fede Custom Bikes fra Piddle Bicycle Club. Aalborg og Copenhagen custom cruisers!

Piddle Bicycle Club. Aalborg og Copenhagen custom cruisers, 2 af Danmarks toneangivende klubber kommer til Old School Lifestyle og laver udstilling sammen.

En voksende kultur med stærke rødder til Old School trenden. Der kommer en masse passionerede “pedal cruisers” der vil vise og fortælle om denne livsstil.

Vi glæder os hos Old School Lifestyle over tilføjelsen af denne udstilling.

Udstillere & workshops m.m

Udstillere i 2020

Søren Teil

Ambassadør for MC hos Old School Lifestyle

Da Søren blev ambassadør og tovholder for MC-afdelingen på Old School Lifestyle vil han gerne gøre det klart, at vi leder efter nogle helt specielle oldschool cykler.

Hvad kan vi tilbyde og hvem er vi og hvad er Old School Lifestyle? Jo ser I, vi akter at blive et fænomen mere end en virksomhed, en familie mere end et team, en drøm mere end en ide. Vi kan ikke som diverse costumeshows (som Søren personligt deltager i) tilbyde nogen store sponsorgaver eller andet end muligheden for at være med til den vidunderlige følelse af at bygge nogle traditioner. Der vil dog være en hæderspris at gå efter produceret af andre kunstnerlige deltagere, så dette bliver noget vi alle kan huske.

Så har du noget i garagen der bare skriger oldschool eller endnu bedre, bare er en ren overlevering fra før i tiden, så send Søren et billede og lidt ord på hans e-mail [email protected]

Oldschool udtrykket er ikke ment til at skulle være en speciel tidsæra, så frem med goodies’ne, hvis det er toppen af poppen!

Søren er desuden Crewmember hos Old School Lifestyle The Club.

Udstillere i 2019

Platu

Pinstriping and custom graphics

En af Europas bedste PinStripere kommer til Old School Lifestyle.

Mr. Platu fra Finland aka The Godfather of Kustom Kulture. Kom og oplev når the man himself arbejder.

Du kan også prøve at booke ham, måske du har en bil, motorcykel, taske eller noget helt andet han skal sætte et touch på! Men skynd dig, de første opgaver er allerede booket

Send ham en besked på [email protected] og få en aftale i hus nær han gæster Old School Lifestyle d. 27 og 28 april

Capper

Airbrush Painting

Trænger din bil, bike, skilt eller andet til en ordentlig omgang airbrush painting?

Så kan du trygt overlade det til Capper!

Capper er mester i airbrush painting af alt hvad du kan drømme om, og du kan finde ham til Old School Lifestyle, hvor han vil komme til at arbejde med sine mesterværker.

Peter Thau & Co. – Cartek

Amerikanerbiler

SÅ bliver det ikke meget mere voldsomt!

Peter Thau & Co. fra Cartek er tilstede med en stand + denne næsten uvirkelige motor! Bilen bliver en del af programmet og startes op 2 gange lørdag og 1-2 gange søndag!

Gå ikke glip af dette drøn, når denne…hold lige fast 16,4 liters motor med mere end 1600 HK tændes.