Awards 2019

Hvert år udvælges en personlighed, som gør noget ekstra for en eller flere af vores niche miljøer. Personen hyldes for sit arbejde og engagement. Selve Awarden er skabt af en kunstner udvalgt af Old School Lifestyle. Det er en ære og en historik i vores miljøer at skabe en af disse awards. Vi hylder derfor også selve skaberen af årets award.

Frank Rosenkilde

Frank Rosenkilde bruger enorm tid og kræfter på at dokumentere den danske historie og placering indenfor tatoveringskulturen.

Tatoveringshistorien er en kulturarv, som Frank dokumenterer med sine undersøgelser ved bl.a. at få tider og personer placeret på en tidslinje. Det gør sig både i faktabeskrivelser, samt mund til mund historier, der er med til at placere og fremhæve alle de fantastiske personligheder i faget, som vi har og har haft igennem tiden.

Det er afgørende og yderst vigtig viden, at dokumentere et så gammelt fag, hvor Danmark har en væsentlig betydning i verdenshistorien.

Frank er blandt de eneste i Danmark, som kortlægger denne vigtige kulturarv og det er derfor selvklart at Awarden går til Frank, som en stor anerkendelse for netop dette arbejde.

Dette arbejde er SÅ vigtigt for nutiden og særdeles vigtig for fremtidens dokumentation, historiebøgerne og fortællingerne om Danmarks tattoo historie.

TAK Frank Rosenkilde for den store indsats!

Frank Rosenkilde er ejer af Bel Air Tattoo samt Tattoo Museet på samme adresse.

Frank er desuden en stor del af kulturen indenfor Tattoo og har en stor passion og viden omkring Old School Cars.

WE SALUTE YOU!

Awarden:

Udvalgt til at skabe den første Award 2019 blev Pinstriper PLATU fra Finland.

PLATU er en anerkendt Pinstriper og arrangør af Kustom Kulture Show Finland. Det er en ære for os og PLATU at skabe denne første Awardpris til Old School Lifestyle.

Thanks to PLATU!

Tak til Dickies og Kunstneren Yo

De skabte og donerede et fantastisk maleri til og af Frank Rosenkilde.

Det hænger super fedt i hans shop og betød rigtig meget.

Thank you friends!